DSC_0059 crop
YES! We hebben eindelijk weer een vintage shop in het centrum van Zwolle namelijk Finders Keepers. Afgelopen september opende styliste Janske Pen (28) haar mooie winkel aan de Luttekestraat 56 met maar liefst drie verdiepingen vol vintage voor mannen & vrouwen.

Ik miste nog een plek in Zwolle waar je altijd mooie vintage items kunt scoren.  Natuurlijk kun je zelf de kringloopwinkels en marktplaats afstruinen naar mooie items maar je moet veel geduld en geluk hebben om wat moois te vinden. Een winkel vol voorgeselecteerde vintage en retro items van kwaliteit is voor mij daarom een walhalla! Soms heb ik iets specifieks in mijn hoofd dat ik zoek zoals een echte wollen alpino pet of een high waisted denim en geen zin om tig keer naar de kringloop te gaan in de hoop op geluk. Al kan zo’n moment wel magisch zijn. Dat je zonder verwachting een kringloopwinkel binnenloopt en ineens het perfecte jasje vind. Of je wandelt nu even bij Janske naar binnen met grote kans op een match.

DSC_0097 crop

Janske is naast de eigenaresse van Finders Keepers ook imago & fashion styliste. Ze heeft gestudeerd aan de B Academy in Amsterdam. Je kunt haar dan ook gerust om advies vragen. Zo hielp ze mij met het vinden van de juiste maat Levi’s 501 jeans. Die heeft ze, volgens mij, altijd op voorraad.

De selectie aan kleding verandert ook wekelijks. Elke week komen er nieuwe items binnen. Toen ik er was had ze net een heleboel gekleurde alpino’s binnengekregen. Daar moest ik er natuurlijk paar van passen. Nooit genoeg alpino’s in mijn leven.

DSC_0081 cropDSC_0079 cropDSC_0057cropDSC_0078 cropDSC_0019 cropDSC_0069 cropDSC_0011 cropDSC_0014 cropDSC_0026 cropDSC_0060 crop

 

Ik zag natuurlijk ook een heleboel leuks voor mezelf zoals deze mooie blauwe zijden blouse met geborduurde rozen, een licht geel alpino petje,een zwarte levi’s 501 en een tijgerprint sjaaltje.

DSC_0187 crop

 


Ik heb ook nog twee hele mooie Franse jurkjes gekocht maar die laat ik je in een andere blogpost zien anders wordt dit wel een hele lange post met een overload aan beelden.

Tot de volgende en zeker lekker neuzen in deze nieuwe aanwinst!

2 gedachten over “Finders Keepers – vintage & retro shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s