Ik was laatst op visite in de studio van Emma Odenkirchen. Emma maakt handgemaakte accessoires van klei.  Ze heeft een collectie kleurrijke kettingen en broches ontworpen met allemaal hun eigen prints en kleurencombinaties.
Ik fotografeerde een fotoserie in haar atelier terwijl ze aan het werk was. Het proces van een ketting en broche maken hebben we vastgelegd.
Emma doet alles met de hand en ik vond het fascinerend om te zien. Het is een geduldig en precies werkje. Elk printje in de ketting wordt met de hand gesneden en in de ketting of broche verwerkt, elke ketting met de hand geregen en elke broche met de hand gerold.

Emma verkoopt haar sieraden al op verschillende plekken in NL en is ook erg populair in het buitenland. Zo verkoopt ze haar sieraden al in de UK, Frankrijk, Japan, België, Noorwegen en zelf in Amerika. Haar stijltje valt echt op en is heel eigen. Als je haar werk nog niet kent neem dan zeker even een kijkje in haar Etsy shop en sowieso haar website.

En kijk hoe tof ze mijn foto’s verwerkt heeft op haar site ABOUT! Een eer om op haar site te shinen. Thanks Emma voor de leuke samenwerking!

Studio Emma Odenkirchen (NL) designs bold handmade clay accessories. The primary ingredients of Studio Emma Odenkirchen are color, composition and form. Emma loves to create fun patterns and experiment with her fav material: clay. The outspoken designs of Studio Emma Odenkirchen are made by hand and are created intuitively. Each brooch or necklace is an unique object.

Als je nog niet genoeg hebt van Emma: ik heb haar eerder gefotografeerd maar dan voor de “Tweedehandsliefde in huis” rubriek van degroenemeisjes.nl <– klik op de link om binnen te kijken bij Emma & haar vriend Robert Jan. Dan kun je naast haar atelier ook bij haar binnen kijken ;).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s